Documents

En aquesta secció hi podeu trobar una selecció de documents de formació de tots els àmbits de lluita de Maulets, el jovent independentista revolucionari.

Alliberament de gènere

En aquesta secció hi trobareu textos sobre alliberament de gènere, des de la perspectiva feminista i de la lluita LGTB.

Alliberament nacional

En aquest apartat hi trobareu diversos documents sobre processos de construcció nacional i sobre la lluita per l'alliberament dels Països Catalans i d'altres nacions oprimides. Des d'una perspectiva autodeterminista, marxista o llibertària, la selecció dels textos posa especial èmfasi en el nostre àmbit nacional.

Introducció al marxisme

En aquesta secció hi podeu trobar alguns textos clau d'introducció al marxisme, tant dels autors clàssics com dels autors contemporanis.

Anàlisi

En aquesta secció hi trobareu un conjunt de textos d'anàlisi, tant de la nostra història com del context actual, a través de visions sobre la crisi polièdrica que travessa el capitalisme, sobre la globalització i sobre els conflictes i lluites d'emancipació internacionals en l'actualitat.

Altres

En aquesta secció hi trobareu un recull de textos d'altres temàtiques imprescindibles, des de la defensa del territori i les drogodependències fins a la formació antirepressiva més bàsica, passant per apunts sobre la nostra llengua i cultura.

En Marxa!

Finalment, reservem una secció per En Marxa!, la revista que Maulets edita semestralment, on hi podem trobar reculls d'actes de les assemblees comarcals, articles sobre lluites locals d'arreu del nostre territori o sobre les problemàtiques que patim els joves, i ressenyes de llibres i músiques editats als Països Catalans.