maulets.tv

En Maulets.tv podeu gaudir dels vídeos de les nostres assemblees a més dels diversos documentals que ha editat Maulets.

Obrint l'esquerda

Crisi. Quina crisi? Què està en crisi? I més important encara, qui pateix la crisi? Cada dia les pantalles planes ens bombardegen amb titulars impactants sobre la borsa, els ERO's, l'atur, l'Euríbor, la fam, la inflació, la corrupció. L'últim documental de Maulets intenta aportar una mica de llum en aquest complicat context de crisi.

20 anys

Editat l'any 2008 arran del vintè aniversari de la fundació de l'organització, el reportatge fa un repàs al paper que ha jugat Maulets en els darrers 20 anys d'independentisme als Països Catalans, fent especial esment en el record a Guillem Agulló, militant de Maulets assassinat ara fa 18 anys per un grup neonazi a Montanejos.

Les ferides de la terra

Les ferides de la terra és el segon reportatge que editem Maulets, el jovent independentista revolucionari. Amb aquest nou reportatge des de Maulets volem constatar quins són els principals problemes que patim, a dia d'avui, els joves catalans.


Arrels de lluita

Els darrers anys la ciutat de València està sent objecte de macroprojectes especulatius que l'està transformant de manera definitiva cap a un model de ciutat inhabitable i insostenible. És per això que moltes de les que hi vivim vam decidir encetar una lluita per intentar parar els peus al monstre de l’especulació i apostar per una forma de vida sana, alliberada i sobretot digna.