La CUP i Maulets demanen el vot pel Compromís per Cerdanyola a les eleccions del 22 de maig

Data: 
13/05/2011
Comarca: 
Vallès Occidental

Les organitzacions de l’esquerra independentista (EI) de Cerdanyola fan públic el seu suport al Compromís, i demanen a simpatitzants i militants que apostin per les polítiques d’aprofundiment democràtic que proposa el Compromís.

Les assemblees locals cerdanyolenques de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i l’organització política juvenil Maulets, fan públic el seu suport a la candidatura del Compromís per Cerdanyola de cara a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Les organitzacions fan una crida a militants i simpatitzants de l’esquerra independentista per tal que votin, en consonància amb les més de 80 candidatures que la CUP presentarà el proper diumenge en 28 comarques del principat de Catalunya i dues del País Valencià.

Des de Maulets i la CUP, les propostes del Compromís per Cerdanyola aposten per l’aprofundiment democràtic, la participació i el respecte a la voluntat popular, l’acció social en favor de les persones i la preservació activa del medi ambient, presentant propostes factibles que possibiliten la seva execució.

Per tot això, des de l’Esquerra Independentista esperen que el Compromís a Cerdanyola, i les CUP arreu dels Països Catalans, aconsegueixin que el proper 22 de maig esdevingui un punt d’inflexió política al país, en el camí cap al creixement de les opcions de ruptura i aprofundiment democràtic.