El 10è Rebrot escalfa motors: oberta la inscripció a l'Esclat i el Certamen literari

Data: 
21/05/2011
Comarca: 
Països Catalans

Un any més, i enguany ja en van deu, Maulets, el jovent independentista revolucionari organitza l'aplec del jovent dels Països Catalans, el Rebrot, que torna a Berga (el Berguedà) els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol. El Rebrot és un espai de trobada entre joves vinguts d'arreu del nostre país, que vol potenciar l'intercanvi d'experiències i la creació de vincles entre els joves en un ambient festiu i reivindicatiu. Un aplec, a més, que vol oferir alternatives a l'oci passiu i consumista tot promovent activitats participatives i que estimulen la creativitat del jovent.

És per aquest motiu que, un any més, des de Maulets impulsem els grups de música joves a través de l'Esclat, que enguany arriba a la novena edició, i animem el jovent a expressar-se literàriament en el tercer Certamen de Literatura Social Jove. Entenem la poesia, la narrativa i la música com a mitjans d'expressió lliure des dels quals es poden reflectir les desigualtats i les injustícies i es pot crear consciència i estimular la lluita. Una arma al servei del poble contra els poderosos i els opressors.

> El termini d'inscripció a l'Esclat es tanca el 12 de juny, i qui guanye en les votacions, que acabaran el 26 de juny, podrà participar al concert de dissabte del Rebrot. Hi compartirà escenari amb Obrint Pas, At-Versaris i El Belda i el Conjunt Badabadoc.

> Els textos del Certamen es poden enviar fins el 30 de juny. L'organització els aplegarà en un recull digital i els participants disposaran d'un espai el dia 15 de juliol per llegir-hi els textos i compartir experiències amb altres participants i escriptors.

Des d'ací podeu descarregar-vos les bases de l'Esclat i del Certamen. Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic rebrot@maulets.org.

Us animem a participar-hi i a venir a Berga per teixir-hi complicitats i avançar cap al nostre alliberament!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Països Catalans, 21 de maig del 2011