Ampliat el termini d'inscripció a l'Esclat fins el 19 de juny

Data: 
08/06/2011
Comarca: 
Països Catalans

La comissió organitzadora del Rebrot volem anunciar una ampliació en les inscripcions a l'Esclat, que es podran realitzar fins diumenge 19 de juny. El període de votacions començarà més tard, el 20 de juny i s'allargarà fins el 30 de juny, en què s'anunciarà el guanyador que participarà en el concert de dissabte 16 de juliol, amb Obrint Pas, El Belda i el conjunt Badabadoc i At-Versaris.

L'Esclat, que enguany arriba a la novena edició, és un concurs de grups de música joves que impulsem Maulets en el marc del Rebrot, l'aplec de joves dels Països Catalans. El Rebrot vol oferir alternatives a l'oci passiu i consumista tot promovent activitats participatives i que estimulen la creativitat del jovent, i és per aquest motiu que impulsem l'Esclat. I també perquè entenem la música com a mitjà d'expressió lliure des del qual es poden reflectir les desigualtats i les injustícies i es pot crear consciència i estimular la lluita. Una arma al servei del poble contra els poderosos i els opressors.

També és oberta la inscripció al III Certamen de Literatura Social Jove. Podeu descarregar-vos des d'ací les bases de l'Esclat i del Certamen.

Us animem a participar-hi i a venir a Berga per teixir-hi complicitats i avançar cap al nostre alliberament!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Països Catalans, 8 de juny del 2011