El Rebrot, punt de sortida de l'En Marxa! 04

Data: 
21/07/2011
Comarca: 
Països Catalans

El ja passat Rebrot de Berga sortí al carrer el quart número de la publicació semestral de Maulets, el jovent independentista revolucionari, l'EN MARXA!. A partir d'ara, doncs, se n'inicia la seva distribució per les comarques dels Països Catalans. De la mateixa manera, també es disposa de la seva versió en línia, mitjançant aquest enllaç.

En aquest número, l'organització juvenil ha volgut posar èmfasi en la necessitat de la vertebració dels Països Catalans i de posar sobre el debat polític l'alliberament de la nació plena. Així, es compta d'un article central amb el titular Som Països Catalans, amb 5 aportacions de personalitats representants de diferents territoris dels Països Catalans: Julià de Jòdar (Principat), Quim Gibert (Franja), Tomeu Martí (Illes), Toni Cucarella (País Valencià), Pere Manzanares (Catalunya Nord).

Davant del context de retallades i de crisi econòmica, no podia faltar un article de contextualització de les conseqüències de les retallades socials i les múltiples contradiccions polítiques presenten. Pel que fa a l'apartat d'internacionals, es parla sobre les revoltes al nord d'Àfrica i l'Orient Mitjà, mitjançant un article de Mostafà Shaimi, amb el títol trencant mites, construint esperança; així com també es parla sobre el cas bretó, amb una entrevista a Corentin Lemonnier, portaveu de Breizhistance, l'organització política de l'esquerra independentista de Bretanya.

Des de Maulets, volem convidar-vos a llegir-lo, tant des d'algun casal dels Països Catalans, com des de casa mitjançant la seva versió en línia.