Crònica Mural 8 de Març - València

Data: 
07/03/2011
Comarca: 
l'Horta

Durant el matí del dilluns, 7 de març, l'Assemblea de Joves de València – CAJEI i l'Assemblea de Maulets de l'Horta han realitzat un mural a Ciutat Vella amb motiu de la Diada de la Dona Treballadora.

Amb això, s'ha volgut denunciar l'agreujament de la situació laboral que patim les dones a causa de la crisi capitalista, que enguany s'ha aguditzat més que mai amb les retallades socials i laborals que ens estan imposant des del govern i la patronal. Ells generen la crisi i nosaltres en paguem les conseqüències.

Ja som vora 300.000 joves aturades, de les quals més de la meitat som dones. Si ja de per sí ocupem els treballs dels sectors més precaris (sector serveis, mitja jornada laboral, treballs menys remunerats i menys reconeguts socialment), amb aquestes retallades, la nostra situació socio-laboral es veu greument afectada, impedint-nos com a dones, joves i treballadores la nostra lliure emancipació.

No ens calen més raons per eixir al carrer demà, 8 de Març a les 19.30h al Parterre, a defensar obertament els nostres drets.

Per això, dona, lluita pels teus drets! Amb aquestes retallades, no tenim futur!

Assemblea de Joves de València – CAJEI
Assemblea de Maulets de l'Horta