Èxit de la manifestació i la calçotada a Argentona

Data: 
29/03/2011
Comarca: 
el Maresme

El passat dissabte el poble vivia una jornada important, doncs es va celebrar la manifestació per reivindicar unes millors condicions per la casa modernista de Can Puig i Cadafalch. Una protesta que va ser convocada per tots els partits polítics del poble i moltes de les entitats, entre elles Maulets. La proximitat de les eleccions va ajudar a que molts partits vinguéssin a fer acte de presència, segurament la primera i l'última cosa que faran per recuperar la casa pel poble. Des de Maulets portem ja molt de temps reivindicant que la casa s'està caient a trossos.

Estem contents que ara (a 2 mesos de les eleccions) tothom s'apunti al carro, encara que sigui de manera hipòcrita. Però demanem persistència en la causa també per l'endemà de les eleccions. A nosaltres ens hi trobareu, seguirem lluitant perquè Can Puig i Cadafalch passi a mans del poble.

Acte seguit, es va celebrar la 2a calçotada per la independència dels Països Catalans, que va fer ple amb més de 60 comensals. Després de menjar, Alerta Solidària va posar els cafès per fer diners per les moltes causes pendents que hem de patir encara al segle XXI l'esquerra independentista.

I durant la tarda vam poder sentir Els germans Aymeric, en un repertori que es va anar animant fins les 7 de la tarda.

Agraïm la presència a tota la gent que va participar de la jornada i també la col·laboració de la CUP d'Argentona.

Maulets Argentona, 28 de març de 2011