Comunicat de Maulets Barcelonès Nord de suport a Gent de Gramenet

Data: 
30/04/2011
Comarca: 
Barcelonès Nord

L’assembla del Barcelonès Nord de Maulets, el jovent independentista i revolucionari, en la seva assemblea ordinària del dia 24 d’abril de 2011 decideix fer públic el seu ple suport a la candidatura Gent de Gramenet per a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Les eleccions són una eina de participació en el sistema democràtic-burgès que els comunistes no podem menystenir. No tant per la capacitat de canvi real mitjançant la participació en les institucions sinó per tractar-se d’un espai important de confrontació política en el que evidenciar la necessitat d’una ruptura democràtica.

En aquest sentit, entenem que Gent de Gramenet com a col·lectiu ciutadà, horitzontal i assembleari −amb un programa radicalment democràtic i oposat diametralment, en la seva praxis, a la corrupció, la especulació, el clientelisme i altres pràctiques àmpliament instal·lades en els ajuntaments del nostre país− és una eina útil per a avançar cap a una ciutat més humana i sostenible i per avançar també en el procés d’alliberament social del poble català.

Aquesta decisió, doncs, és fruit del reconeixement de la tasca que Gent de Gramenet i tots els seus membres porten anys realitzant en el si dels moviments socials de Santa Coloma. Però, també i sobretot, del compromís electoral de garantir la màxima transparència institucional i organitzativa i d’augmentar la qualitat democràtica de l’administració pública, mitjançant la participació ciutadana entre altres mesures.

D’altra banda, també volem recordar el compromís de Maulets amb el nostre referent nacional en l’àmbit electoral municipal: les CUP. Així, volem reafirmar el nostre suport a la CUP de Badalona en aquestes eleccions.

Maulets, el jovent independentista i revolucionari
24 d’abril de 2011
Gramenet de Besòs
Països Catalans