Els colors de la CUP-AxB contra el gris de la Barcelona actual

Data: 
18/05/2011
Comarca: 
Barcelonès

Ahir dimarts Maulets i el nucli d'Horta-Guinardó de la CUP-AxB vam realitzar un mural, com a part de les accions de campanya que estem realitzant al districte. L'acció volia acomplir dos objectius, un de reivindicació i un altre de denúnica. Volíem reivindicar una candidatura que sorgeix des dels moviments socials de Barcelona i que s'oposa frontalment al model actual de ciutat. Al mateix temps, volíem denunciar les retallades constants a la llibertat d'expressió i les limitacions en l'ús de l'espai públic.

El mural el vam fer en una paret que hi ha entre el carret Tajo i el passeig Maragall, just abans d'entrar a la plaça Eivissa. Fa temps, en aquesta mateixa paret, el teixit associatiu d'Horta havia fet murals diversos en defensa de l'escola pública o del Parc de Collserola, per exemple.

Gairebé al final de l'acció, dues patrulles de la guàrida urbana es van presentar on érem per identificar-nos a tots, en una evidència més del que denunciàvem precisament amb aquest mural. Revolucionem Horta-Guinardó.