La CUP i Maulets realitzen un acte sobre la història de l’independentisme, emès en directe per Internet

Data: 
09/06/2011
Comarca: 
Vallès occidental

Les organitzacions de l’esquerra independentista (EI) de Cerdanyola van organitzar una xerrada amb els historiadors Josep Xaubet i Agustí Barrera. Per primera vegada, l’acte va ser emès en directe per Internet i va tenir un exitós seguiment. A més, el vídeo de l’acte es pot veure des de la web de la CUP de Cerdanyola.

La CUP de Cerdanyola i l’Assemblea de Maulets d’aquesta mateixa localitat van realitzar dijous passat dia 2 de juny l’acte Memòria i lluita: història de la lluita independentista al Casal Popular i Cultural La Clau. La finalitat de l’acte va consistir a fer un repàs de la història de l’independentisme català, motiu pel qual van convidar els historiadors Agustí Barrera i Josep Xaubet, membres del Grup d’historiadors Jaume Compte.

Més enllà dels continguts de l’acte, aquest es va caracteritzar pel fet de ser emès en directe per directe des de la web de la CUP, el bloc de Maulets, i les xarxes socials Facebook i Twitter. Gràcies a això, prop d’un centenar de persones van seguir la xerrada i van poder fer les seves aportacions i preguntes.

Ara, una vegada finalitzat l’acte, qualsevol persona que ho desitgi pot veure el vídeo de la xerrada , així com un muntatge que convida a veure el citat vídeo a través del lloc web de la CUP de la Cerdanyola i del blog de l’Assemblea de Maulets.