Maulets davant l'ampliació del cas dels 5 de Palma

Data: 
01/07/2011
Comarca: 
Mallorca

Fa uns dies, el conegut cas dels 5 de Palma, joves militants de Maulets acusats d’injúries i amenaces pel grup dretà i espanyolista ,Círculo Balear, s’ha vist ampliat: 4 nous joves han rebut citacions per acudir com a acusats a un judici que es celebrarà el dia 29 de juliol als jutjats de Via Alemanya.

Davant d'aquest fet, Maulets volem denunciar el següent:

1. Que els 4 joves són, com els altres 5, militants de la nostra assemblea de Palma, i que aquestes noves imputacions demostren la fixació que la policia i la justícia espanyoles tenen amb la nostra organització, com també la clara voluntat d’eliminar-la del panorama polític de Mallorca.

2. Que aquestes noves imputacions tornen a mostrar fins a quin punt la policia espanyola de Palma recapta informació amb criteris purament polítics, amb l’objectiu d’exercir un control social sobre els moviments socials illencs, en especial de l'Esquerra Independentista.

3. Que amb aquestes accions intimidatòries, la justícia espanyola no persegueix altre fi que el d’intimidar als joves militants i esgotar, econòmicament, el moviment independentista amb un allau de multes: recordem, per exemple, el cas de n’Àlvar de la UIB,o el recent reobert cas de la multa contra la manifestació antimonàrquica.

Dit això, manifestam el nostre suport a les nostres companyes i companys, i anunciam futures accions i mobilitzacions per la seva defensa política, ja que el seu únic delicte és ser joves, independentistes, i haver acudit a una manifestació contra la corrupció política.

Absolució 9 de Palma!