Crònica presentació llibre Falles sense Tortura

Data: 
02/07/2011
Comarca: 
Baix Vinalopó

Fa tot just dos dies, 30 de juny, des d'Iniciativa Animalista es va organitzar la presentació del llibre digital "Falles sense tortura" el·laborat per la nostra Plataforma a la ciutat d'Elx. Aquesta convocatòria va contar amb el suport de la Protectora del Baix Vinalopó, i també de l'Assemblea de Maulets del Baix Vinalopó, així com l'aportació del Centre Cultural Internacionalista Miguel Hernández que va contribuir amb l'espai físic per la realització de l'acte.

La convocatòria va contar amb un acte de presentació, amb una introducció a la tauromàquia i un desenvolupament posterior del llibre, i d'altres temàtiques com l'alimentació vegana, l'especisme, l'ecologisme i altres aspectes com la lluita anticapitalista que, com és natural, no es pot deslligar de la nostra lluita. La xarrada, va estar realitzada per dos membres de la Plataforma, i va contar amb la presència d'unes 25 persones. Una vegada finalitzada aquesta, es va procedir a debatre els aspectes tractats a la xarrada.

Tancat el debat, es va realitzar un sopar vegà al mateix Centre Cultural, que va contar amb bona part dels assistents a la xarrada, i altres persones no pogueren assistir a la xarrada, però que van participar al sopar. Des d'Iniciativa Animalista, i els col·lectius que van donar suport l'acte, es va fer una valoració positiva, i es va obrir la possibilitat de continuar treballant conjuntament per a realitzar més actes passat l'estiu.