Ja pots fer-te sòcia del casal popular Tio Cuc d'Alacant!

Data: 
29/07/2011
Comarca: 
Alacantí

Per fi ja pots fer-te sòcia del Casal Popular Tio Cuc!!

Què és el Casal Popular Tio Cuc? El Casal Popular Tio Cuc és un projecte que s'ha vingut desenvolupant durant l'últim any i que culminarà dins d'uns mesos amb l'apertura d'un nou espai a Alacant, des del qual promocionar la llengua, la cultura i el País.

El Casal Popular Tio Cuc pretén ser un espai obert i divers, que
actue com a punt de trobada per a tota la gent que treballem per la promoció del valencià a Alacant i a les comarques que l'envolten.

Qui participa al Casal Popular Tio Cuc?
El Casal Popular Tio Cuc ha estat concebut des d'un inici com un espai obert a la participació de tota la gent interessada en la promoció de la llengua i la cultura, així com en fer de la nostra una societat més justa i participativa; per tant la resposta és TOTHOM! En l'actualitat, l'assemblea que organitza el Casal s'ha constituït com a associació cultural, tot i que internament ens organitzem d'una forma horitzontal i democràtica, per tal de permetre la constant incorporació de nous membres. L'assemblea de socis és l'òrgan decisori que organitza i gestiona l'espai, des de les activitats a la gestió econòmica.

Què es fa al Casal Popular Tio Cuc? Tot i que ara per ara tots els esforços estan enfocats en acabar de polir els últims detalls necessaris per a poder arrancar amb el Casal, ja comptem amb moltíssimes propostes i projectes que llançar des del nou espai que inaugurarem en els pròxims mesos: tallers, cursos, xerrades, congressos, organització d'activitats esportives, campanyes de conscienciació i defensa dels drets lingüístics, jornades de promoció de la música en valencià, i un llarguíssim etcètera formen part del pla de treball del Casal per als pròxims anys.

On s'obrirà el Casal? El lloc on s'emplaçarà el Casal Popular Tio Cuc serà el carrer Sant Leandre, en ple centre d'Alacant i a escassos 2 minuts de la plaça de bous.

Com puc col·laborar? Com que el Casal Popular Tio Cuc és un espai autogestionat, la incorporació de socis i sòcies és clau. Creiem que per a crear un projecte independent i fort la creació d'una base de gent que done suport és imprescindible. Per això fem una crida a tots els alacantins i alacantines que estimen la llengua i la cultura de la ciutat i les volen promocionar a fer-se socis i sòcies del Casal Popular Tio Cuc i a implicar-se en les diferents campanyes i activitats llançades des d'aquest espai. Per sumar-vos-hi i fer possible aquest projecte, tan sols cal que empleneu la butlleta i ens la feu arribar.

Si vols que a la teua ciutat i comarca cresca la flor que donarà els fruits més dolços... fes-te sòcia del Casal Popular Tio Cuc!

Per fer-te sòcia o contactar amb nosaltres per més informació:

casalpopularalacant@gmail.com