Crònica concert contra les ETTs a Palma

Data: 
26/09/2011
Comarca: 
Mallorca

Ahir, 24 de setembre, tengué lloc el Concert Contra les ETTs organitzat per Maulets a Palma en el marc de la campanya El Jovent de Mallorca Plantam Cara a la Crisi!

L'acte, que començà amb una explicació de la campanya per part de dos membres de l'assemblea de Palma de Maulets, aplegà a desenes de joves al recentment obret Centre Social Okupat i Autogestionat de Sa Foneta.

A la breu xerrada es va fer un repàs dels motius que han portat a Maulets a fer una campanya contra els autèntics responsables de la crisi capitalista des d'una perspectiva juvenil, així com totes les accions i actes ja realitzats.

Començat el concert, el públic pogué gaudir del hip-hop combatiu de l'MC Valtonyc, i el punt i final el posà el punxadiscs Redspider amb clàssics del punk, l'ska i una gran varietat d'estils.

Des de Maulets Palma volem donar les gràcies al CSOA Sa Foneta per la cessió de l'espai, i reafirmar el nostre suport al moviment per la okupació, que consideram una autèntica punta de llança en la lluita contra la especulació urbanística a la nostra ciutat.